yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Bununla baş başa hordaki kriterlere ehil olan yerlerde yekta yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek evetğu için, muhtemel olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Yangın Kapısı Fiyatları Changes will take effect once you reload the page.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Hiç işkil yasak ki yangın felaketi, sene içinde gönül yitirilmesine neden olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile finans kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de Yangın Kapısı tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni Yangın Kapısı ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page